ZD Jesenice

Kontakt

OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: prim.Saša Letonja, dr.med.spec. internist
V.D. Glavna medicinska sestra: Ester Škerjanc, dipl.med.sestra

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

ZDRAVSTVENO VZGOJNI CENTER- DOGODKI IN DELAVNICE
ŠOLA HUJŠANJA- NOVO

 
Ta teden potek šola hujšanja po ustaljenem urniku. Naslednji teden imata obe skupini- popoldanska in dopoldanska- šolo hujšanja v sredo, 29.11., ob 17H, ko ima predavanje psihologinja Marjeta Fajdiga. Predavanje bo v kleti, sejna soba ZD Jesenice. Tehtanje je naslednji teden možno samo v četrtek, 23.11., dopoldne.

Vabljeni :)!

 

LIMFEDEM IN LIMFNA DRENAŽA- PREDAVANJE

 
V sredo, 22.11. ob 18H bo v okviru jeseniške skupine za samopomoč Društva onkoloških bolnikov predavanje o limfedemu in limfni drenaži, ki ga bo izvedla Helena Plešec, dipl. fiziot., Bownova terapevtka. Predavanje bo v prvem nadstropju ZD Jesenice, učilnica zdravstvene vzgoje (novi prostori poleg ginekološke ambulante). Po predavanju bo možnost razprave in druženja :).

 

Prijazno povabljeni :)


ŠOLA HUJŠANJA - NOVO!

V tednu med 30.10.2017 in 3.11.2017 je šola hujšanja samo v petek, 3.11.2017 popoldne ob 16.30. Po tehtanju v kabinetu, bomo imeli SPROŠČANJE. Vabljeni!


NOVI PROSTORI!

ZVC je dobil nove prostore. Nahajamo se v prvem nadstropju ZD Jesenice, poleg ginekološke ambulante, nasproti ZZZS (bivša upravna enota). V novih prostorih so osebne pisarne (Ksenija Noč, Nevenka Vrhovnik), individualni razgovori in delavnice za manjše skupine- učilnica Zdravstvene vzgoje.

ZDRAVO HUJŠANJE

·       Torek popoldne, 16.30 tehtanje, nato skupinsko delo.

·       Četrtek dopoldne, 8.30 tehtanje, nato skupinsko delo.

·       Telesna dejavnost: vsak torek ob 18.30 (oz. po dogovoru s fizioterapevtko Jasno)

TELOVADBA ZA STAREJŠE

Vsak ponedeljek ob 10.30 poteka v telovadnici hale Podmežakla telovadba za starejše pod vodstvom Zavoda za šport Jesenice. S svojimi dejavnostmi: sproščanje, telesne meritve in prehransko svetovanje, sodeluje tudi ZVC jesenice. Vsi, ki se želite dodatno razgibati, pridobiti kondicijo ali se sprostiti, vabljeni! Cena obiska: 1€.Vabljeni!